Van Orpheus’ bergen

Op zondag 19 oktober staan we op de Blije Markt in Braamt (Gelderland) met producten uit de Bulgaarse Rhodopen. Kom langs om tahini en honing te proeven.

Мурсалски-чай

Bergthee geeft de lekkere zwoele smaak aan de Rhodoopse thee. De plant groeit alleen in de Rhodopen.

De Rhodopen is een bergketen in het zuiden van Bulgarije waar de mythologische Orpheus zijn liederen zong en Dionysius zijn wijn dronk. Hedentendage zijn de Rhodopen nog steeds een magische plek om te bezoeken met bijzondere natuur, rijke cultuur en vriendelijke mensen. De mensen leven er nog dicht bij de natuur. Zo kunnen ze er overleven en een beetje geld verdienen. Wij helpen hen daarbij door hun producten voor een eerlijke prijs te verkopen. Tijdens de Blije Markt op 19 oktober Braamt vertellen wij u graag meer over de magische Rhodopen en haar bewoners.

Datum en tijd: 19 oktober, 11:00 – 17:00 uur

Locatie: Gildeweg 7 te Braamt

Meer info: Van Orpheus’ bergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *